Artikkelit aiheesta: Sähköposti

Lomavastaaja / automaattinen vastausviesti

Sähköpostin lomavastaaja on toiminto, joka päällä olleessaan lähettää automaattisen sähköpostivastauksen sähköpostin lähettäjälle. Toimintoa voidaan käyttää esimerkiksi silloin, kun sähköpostikäyttäjä jää lomalle tai kun halutaan tiedottaa, että sähköpostiosoite on muuttunut eikä ole enää käytössä.

Lomavastaajan asettaminen

Yksittäinen sähköpostin käyttäjä voi asettaa lomavastaajan päälle osoitteessa

https://webmail.avaruus.net/asetukset/valikko

Voit asettaa sähköpostikäyttäjälle lomavastaajan myös pääkäyttäjänä kirjautuneena Oma Avaruus -asiakassivuilla kohdassa Asetukset -> Sähköposti -> Muokkaa-painike halutun sähköpostitilin kohdalta -> Lomavastaaja.

Päivitetty: 20/06/2022