Sopimuksen siirto tehdään asiakassivujen kautta ja sen tekee tämän hetkinen haltija/sopimusyhteyshenkilö. Asiakassivujen kautta tehtynä siirrosta ei koidu kustannuksia kummallekaan osapuolelle.

Sopimuksen siirto tehdään aina tilikohtaisesti. Kun yksittäinen tili siirretään, kaikki sen alla olevat palvelut sekä verkkotunnukset siirretään uudelle haltijalle.

Sinulla tulee olla kaikki uuden haltijan yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteen perusteella uudelle käyttäjälle luodaan uusi käyttäjätili siirron yhteydessä. Uuden haltijan tulee vahvistaa palvelun siirto itselleen ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Siirron askeleet

Kirjaudu asiakassivuille omalla kirjautumistunnuksellasi.
Tarkista, että sinulla on auki se tili, jonka haluat siirtää. Tilin nimen näet vasemmassa yläkulmassa.
Valitse vasemmalta päävalikosta Yhteystiedot. Avautuvalta sivulta valitse Vaihda haltija -painike.
Valitse "Luon uuden erillisen käyttäjätilin (käyttäjätili ei tule profiilini eikä hallintaani)".
Anna sen jälkeen uuden yhteyshenkilön tiedot ja paina Seuraava.
Paina Anna yhteystiedot -painiketta ja etene toiminto läpi.
Paina Seuraava ja etene läpi koko toiminto.
Nyt, kun Vaihda haltija -toiminto on tehty, uuden haltijan sähköpostiosoitteeseen on lähetetty hänen oma kirjautumistunnuksensa ja salasanansa. Pyydä uutta haltijaa kirjautumaan sisään asiakassivuille ja vahvistamaan siirron.
Kun siirto on vahvistettu, saatte molemmat (sekä vanha haltija että uusi haltija) vahvistussähköpostin sopimuksen siirrosta.

Huom! Jos uusi haltija ei vahvista siirtoa omalta puoleltaan, sopimuksen siirto ei toteudu.

Verkkotunnuksen siirto uuden omistajan nimiin / tietojen päivittäminen rekisteriin

Kun uusi haltija on kirjautunut ensimmäisen kerran palveluun ja vahvistanut siirron, hän voi päivittää verkkotunnuksen käyttäjän uudet tiedot verkkotunnusrekisteriin. Päivittäminen tapahtuu kohdassa Verkkotunnukset -> Hallinta -> WHOIS-tiedot -välilehti.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Peruuttaa
Kiitos!