PHP - php.ini

Voit muokata PHP-ympäristöä omien tarpeidesi mukaisesti ja optimoida sivustosi tai web-sovelluksesi suorituskykyä. Voit säätää osoitekohtaista PHP-konfiguraatiota (php.ini-tiedosto) muun muassa muistirajojen, tiedostojen latauskokoon ja virheiden raportointiasetusten osalta.

Kirjaudu asiakassivuille osoitteessa https://oma.avaruus.net
Valitse päävalikon kohta Asetukset -> Sivut.
Näet nyt kaikki web-osoitteesi listassa. Valitse haluamasi osoitteen kohdalta Muokkaa.
Avautuvassa ikkunassa valitse PHP-asetukset ja siellä aktivoi omat PHP-määritykset.

Voit muokata seuraavia PHP-määrityksiä:
display_errors
error_reporting
memory_limit
max_execution_time
upload_max_filesize
post_max_size

Mikäli sinun tarvitsee säätää jotakin muuta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Päivitetty: 31/03/2024